Sexuella mysterium

Ett mysterium:

En odjursunge ligger på en säng (kantad med damm, skrynkliga lakan, sängkappa som omfamnar de svarta sängbenen) iklädd galaklänning (kornblå, tunn, hårda bröstvårtor) och kofta (grå, lång, ihålig); hon rör sig långsamt, sinne hindrat av att inte ha någon medicin alls i blodströmmarna. Hon delar på benen. Vem vill hon ha mellan höfterna?

(i.) Sin egna hand, tvättad med yoghurt-tvål

(ii.) Sin egna dildo, med flera olika steg, ett vibrerande separat huvud för kiltoris, långsamt låta den glida in, stöna över smärtan, sucka in i kudden, ligga i timmar och darra

(iii.) Sin älskade

(iv.) Någon hon inte känner (och aldrig borde ha mellan benen)

(v.) Någon hon inte känner (men vill känna)

(vi.) Någon hon känner (och inte vill ha mellan benen men har där alltjämt)

(vii.) Boken Våldtäkt & Romantik av Katrine Kielos

Nationaldag & Valdag

Nationaldagen. Jag räknas emellanåt inte som svensk – man jag är ju blond och blåögd och blek och glåmig! – för jag har ett efternamn som inte överrenstämmer med ett svenskt namn. Så jag känner mig beklämd här i icke-nationen, för jag räknas ju inte heller till mitt efternamnsland. Ett annat slags utanförskap. Ser ut som en medborgare, räknas som en medborgare, mobbas ut från medborgarskapet.

Ändå, jag firade med att köpa böcker på Modernista förlags utförsäljning. Nu har jag en hel bokhylla med deras böcker, fyndat för under en tusenlapp totalt. Mitt hjärta bankar vildsint för alla titlar, för alla ord; för Martina Lowden & Elise Karlsson & Cortazar & LeRoy & Duras & Kielos. (På natten klädde jag mig i fjädrar och frös i min nakenhet. Målade läppar, högklackar, pubishår och fjädrar. Ibland funderar jag på att raka bort alla små hårstrån från min kropp: utöva lite kontroll över mig själv. Jag har inte blivit våldtagen av en man – men jag blev påtvingad sex av en flicka en gång – men jag har blivit påtvingad en mental sjukdom av mitt sinne som bröt samman. Då vill man ha kontroll igen, när ens sinne begår mental våldtäkt om och om igen.)

Dagens:
Valkort, skolsal, rösta på piraterna. En skitunge med ful mun frågade mig vem jag röstade på när jag gick ut. Jag spottade en loska mot honom. Nu får det räcka, tänkte jag, och köpte rättvisemärkt cola och odlar nu en huvudvärk. Sådär perfekt när man inte känner sig delaktig i nationen iallafall.

Läppar kläppar



Jag kartlägger mina läppar. De olika läppstiften är minnen i sig själva, egentligen.


1. Merlot. Det var en varm, mörk natt i staden när jag gick in på apoteket runt hörnet och köpte det. Det hade en konstig, mintchokladig smak till sig, men jag strök det över mina läppar. Sen tog jag mig över till andra sidan av Manhattan och sjönk ner i ett biosäte; jag tänkte att det skulle vara avslappnande. Några dagar senare bröt jag mitt hjärta i hälften för att jag inte förstod att man inte kan få sin lärare i säng.

2. Fox. Kylan. Jag kände mig glåmig och ville egentligen inte, men det var för hennes skull. Hennes bröllop. Där jag inte hade någon egentlig påverkan, jag var ju bara där. Jag drack för mycket och blödde från flera ställen på kroppen när jag vaknade upp nästa morgon.

3. Bara i sängen. Jag tar en liten handspegel, lägger mig raklång, smetar ut Casablanca över de putande små läpparna. De växer. Sen försöker jag hångla med spegeln, hångla med fönstret.

4. Samma kväll som jag köpte det här sög jag av min första kuk. Det var inget vidare, men jag skrattade väldigt mycket.

5. Ibland leker jag is-prinsessa. Gör mig själv så blek som jag kan bli. Går ut. Män skrattar åt mig. Är det bara likadana ishjärtan som uppskattar isansiktet?

6. Mina läppar stramas åt, plutar; SKA DU HÅNGLA MED MIG NÅGON GÅNG DÅ?

7. Imorse fick jag en gratis klubba på grannskapets pizzeria. Jag sög och sög. Fick ingen reaktion. Jag ska sluta suga på klubbor i snålblåsten mitt på torget när regnet öser ner.

8. (Jag finns inte. Jag smakar bara.)

Försommarkyssar

Värmen sänker sig bestämt över allt i lägenheten. Kyss min nacke, säger jag bestämt ut i luften, om och om igen. I ett annat land dör en kropp långsamt, och när jag vaknar av solljuset genom persiennerna på morgonen så rullar jag runt och slickar min mun. Kyss min nacke. I sängen bygger jag ett kuddtorn som skydd mot solljuset, och mina händer darrar lätt i den varma morgonluften. Min säng skriker av en ensamhet som kommer till liv någonstans i äggledarna. De värker. Kommer du snart? Dina läppar mot mig. Kom ihåg mina läppar emot dig. I solljuset försvinner minnena. Jag stirrar upp i himmelen, bländas. Allt jag ser går i blåa toner. Kyss bort mig.

RSS 2.0